Pä svenska Suomeksi

Yhteystiedot

Arifin Oy
Tähteläntie 367
10120 Tähtelä
p. 09 221 4536Jag betjänar
också på svenska!
- Janne WesterlingOlemme avoinna
arkisin klo 7-16

Vakuutusyhtiöille

Venevahinkojen korjauspalvelut

Tuotamme korjaamopalvelua kaikille vakuutusyhtiöille, joilla on venevakuutuspalveluja. Tyypillisiä venevahinkoja ovat esimerkiksi karilleajot, yhteentörmäykset, myrskyvauriot laiturissa tai talvisäilytyksessä.

Dokumentoimme jokaisen projektin korjaamopöytäkirjaan ja liitämme vauriokohdista otetut valokuvat sähköiseen arkistoomme. Korjaamopalvelut hinnoittelemme etukäteen ja arvioinnin teemme mahdollisuuksien mukaan sähköpostitse, käymällä asiakkaan luona, tai kun vene on toimitettu verstaallemme.


Kuljetuspalvelut:

Noudamme veneen asiakkaalta omalla- tai asiakkaan trailerilla. Toimintasäteemme on noin 150 kilometriä Inkoosta. Nouto- ja toimituspalvelut pyrimme aina yhdistelemään niin, että kulurakenne pysyisi edullisena. Hinnoittelumme on 1€ per kilometri + 60€ (1h työ) asian käsittelystä asiakkaan kanssa, veneen ottamisessa kyytiin ja sen pukittamisesta verstaallamme. Meidän trailerin käyttö veneen kuljettamiseen maksaa 40€ /projekti.

Potkurit ja vetolaitteet noudamme ja toimitamme Helsingissä usein ilman erillistä maksua, jos palvelun voi yhdistää omien aikataulujemme puitteisiin sopimaan. Muualta maasta ja kiireisissä tapauksissa potkurit voidaan lähettää meille rahtina Postin palautuslähetyksenä sopimusnumerolla 629065 (Arifin Oy) hintaan 40€ per suunta. Lähetystunnus (JJFIxxxx..) on ehdottomasti säästettävä lähetysseurannan ja mahdollisen paketin katoamisen vuoksi.